Potvrztuji, že jsem starší 18-ti let a jsem si vědom, že vstupuji na stránky, které obsahují informace o tabákových výrobcích a alkoholu.

Ne
  • Doprava ZDARMA při objednání nad 2000 Kč
  • Potřebujete poradit? Volejte +420 608 211 622 (Po − Pá: 8 − 16h)

Centenario

Rum Centenario, rum z Costa Rici (Kostariky)

Výroba rumu CENTENARIO je datována už od roku 1969. Proces výroby rumu CENTENARIO začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kdese z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasničné kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který dává rumu CENTENARIO jeho vůni, nezaměnitelnou chuť a charakteristické vlastnosti nejlepšího rumu v Kostarice.

Ron Centenario 30Y 0,7 L

Ron Centenario 30Y Centenario Edition Limitada 30 aňos je vrcholným produktem rumů z Kostariky. Musely se otevřít ty nejstarší sudy této proslulé latinské palírny a výsledkem je fantastická směs měkkých, jemných, ale zároveň těžkých ultra prémiových rumů vyráběných metodou solera. Rum zraje v sudech z bílého amerického dubu, v nichž nejprve uzrála skotská whisky a byly pečlivě vypáleny. Každý rok se stočí pouze velmi omezené množství tohoto klenotu. Na Mezinárodní Spirits Challenge 2011, tento rum získal první místo mezi 700 zúčastněnými karibskými rumy. Výroba rumu Centenario je datována už od roku 1969. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu CENTENARIO začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kdese z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasničné kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který dává rumu CENTENARIO jeho vůni, nezaměnitelnou chuť a charakteristické vlastnosti nejlepšího rumu v Kostarice.
2 970 Kč
Dočasně nedostupné

Ron Centenario Conmemorativo 9Y 0,7 L

Ron Centenario Conmemorativo 9Y 0,7 L Ron Centenario Conmemorativo je vynikající třinový rum vyráběný v omezeném množství z těch nejlepších surovin zrající ve zvláště vybraných dubových sudech po dobu delší jak 9 let, které byly před tím použity pro zrání whisky a brandy. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky. Výroba rumu Centenario je datována už od roku 1969. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu CENTENARIO začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kdese z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasničné kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který dává rumu CENTENARIO jeho vůni, nezaměnitelnou chuť a charakteristické vlastnosti nejlepšího rumu v Kostarice.
590 Kč
Skladem

Ron Centenario Fundación 20Y 0,7 L

Ron Centenario Fundación 20Y 0,7 LVůně: silné aroma karamelu, pak smetany, pečené ořechy, banány a špetku koření. Ani náznak ostrého aroma alkoholu, což je výsledek dlouhých let pomalého zrání.Chuť: rumu Centenario 20 Años je dokonale vyvážená a jemná. Postupně jsou na jazyku cítit tóny skořice, ořechů, sladkého karamelu a lehce tabáku. Závěr je potom dlouhý táhlý a chutnající po sladkém koření a karamelu. Centenario Fundación 20 Aňos Selección Premium je dvacetiletý rum z Kostariky. Zraje metodou solera což je základem úspěchu tohoto jedinečného rumu, důkazem je zlatá medajle na ISW 2009. Výroba rumu Centenario je datována už od roku 1969. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu CENTENARIO začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kdese z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasničné kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který dává rumu CENTENARIO jeho vůni, nezaměnitelnou chuť a charakteristické vlastnosti nejlepšího rumu v Kostarice.
1 180 Kč
Skladem
do vyprodání zásob

Ron Centenario Gran Legado 12Y 0,7 L

Ron Centenario Gran Legado 12Y 0,7 L Ron Centenario 12 Añejo je směs jemných rumů zrajících v menších sudech z bílého dubu po dobu minimálně 12 let, během které rum získá svou jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších v dané kategorii. Centenario pochází z kostariky, kde se těší neotřesitelné pozice jedničky na trhu. Výroba rumu Centenario je datována už od roku 1969. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu CENTENARIO začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kdese z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasničné kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který dává rumu CENTENARIO jeho vůni, nezaměnitelnou chuť a charakteristické vlastnosti nejlepšího rumu v Kostarice.
720 Kč
Skladem

Ron Centenario Gran Reserva 25Y 0,7 L

Ron Centenario Gran Reserva 25Y 0,7 L Ron Centenario 25 Aňos je směs jemných rumů zrajících v menších sudech z bílého dubu po dobu minimálně 25 let, během které rum získá svou jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších v dané kategorii. Centenario pochází z kostariky, kde se těší neotřesitelné pozice jedničky na trhu. Výroba rumu Centenario je datována už od roku 1969. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu Centenario začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kdese z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasničné kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který dává rumu Centenario jeho vůni, nezaměnitelnou chuť a charakteristické vlastnosti nejlepšího rumu v Kostarice.
1 460 Kč
Skladem
do vyprodání zásob